logo
Hivatalos médiamegkeresések és tájékoztatások esetén kérem lépjen kapcsolatba a hivatal sajtókapcsolatok részlegével.
Általános sajtóelérhetőségek:
E-mail: sajto@gvh.hu
Telefon: +36 30 618-6618
© 2022 Dr. Tóth András
All rights reserved.

Felhasználási feltételek

A jelen weboldalon található információk kizárólag az általános tájékoztatást szolgálják, azokat a weboldal látogatói személyes használatra és saját felelősségükre vehetik igénybe. A weboldalon található valamennyi információ „adott állapotban” van biztosítva, azok teljessége, pontossága, időszerűsége, valamint felhasználásuk eredménye tekintetében a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

A honlap bár jogi vonatkozású dokumentumokat is tartalmaz nem jogi tanácsadás nyújtására irányul így honlapon található információkra hivatkozással alkalmazott vagy elmulasztott cselekményekért az üzemeltető semmiféle felelősséggel nem tartozik. A honlapon található dokumentumok és publikáció kivonatok az üzemeltető szerzői jogát képezik, amelyek a forrás megjelölésével szabadon hivatkozhatók azzal, hogy másolásuk, terjesztésük kizárólag személyes és nem kereskedelmi célból megengedett. Harmadik személy által fenntartott és kezelt más honlap bármiféle tartalmából adódó követelésért és külső hivatkozások tartalmáért a honlap üzemeltetője nem felelős.

A honlap egyes elemei (például: forráskódok, grafikai elemek, képek) az Envato Pty Ltd. és a https://www.unsplash.com licenszei által kerültek felhasználásra.